16 dager til avreise!

(18.august)
Det er lite som har skjedd siden mitt aller første innlegg… I løpet av sommeren har jeg vært på en fantastisk fin tur med flotte jenter til Preikestolen, vært på hyttetur med gode venner, vært to kjappe turer på hytta med mor og far og jobbet, jobbet og jobbet. Prøver å jobbe så mye som mulig for å tjene penger til det eventyret jeg om 16 dager skal begi meg ut på. Jeg er, litt over to uker før avreise; spent, nervøs, nysgjerrig, glad, optimistisk, positiv, men samtidig litt redd når jeg tenker på hvordan dette «året» kommer til å bli. Men jeg tror dette kommer til å bli en fantastisk fin opplevelse som jeg kommer til (håper på) å få mange fine minner, og mye ny kunnskap og glede fra. Tror livet mitt kommer til å bli såå mye rikere etter dette oppholdet (hvis det går som jeg har sett for meg da..).

Når det gjelder forberedelser…har ikke jeg gjort noe som helst.. Eller, jeg har kjøpt meg nytt kamera: Samsung NX 1000. Et utrolig komplisert kamera, som jeg nå, etter å ha eid det i 1 dag, ikke skjønner noen ting av… Håper at etter noen ganger med knipsing, vil all denne nye teknologien være innebygd i hodet mitt. At jeg ikke trenger å bruke 5 minutter på å finne ut hvordan jeg bytter funksjon på bildet jeg skal ta. Og på det hjulet helt øverst, at jeg skjønner hva alle de bokstavene betyr… For nå, nå forstår jeg rett og slett nada. Har kjøpt meg nye klær i dag. Har veldig lite klær, fordi mesteparten av pengene jeg har tjent i år har enten forsvunnet på et blunk, uvisst årsak. Eller så har jeg satt lønna på sparekontoen min, flink jente. Men heldigvis har jeg fått litt nye klær i dag. Tusen takk mamma <3 <3 <3

(trykk på bildene for å få større utgave + slideshow)

Når det gjelder visum og flybilletter osv. så har X-plore gjort en bra jobb hittil. Visum, flybiletter og generell info om visum og reisen fikk jeg tilsendt i posten 23. juli. Jeg hadde vært bekymret over om hvordan det med visum skulle foregå. Gikk stadig og tenkte på: hva om visumet ikke kommer, hva om det har skjedd en feil, hva om..hva om, men fordi jeg fikk dette tilsendt i posten såpass tidlig, slapp jeg å få den enorme nervøsiteten. Nå, for bare noen dager siden fikk jeg en e-mail med oversikt over de andre deltakerne som reiser i løpet av september. Noen reiser samtidig som meg og Hanne også. (For dere som ikke visste det/ har fått det med dere, så reiser jeg med Hanne, ei venninne). Syns det var ganske ålreit. På dokumentet står navn, avreise-dato, telefonnr., e-mail og hvem de evt. reiser sammen med på alle deltakerne. Det gjør det lettere for oss som reiser på samme dato, og kanskje møtes på Gardermoen. Ellers så har jeg fått flere e-poster om litt informasjon osv., men synes X-plore er kjempeflinke til å svare på e-poster de får. Jeg har sendt flere e-poster med mange forskjellige spørsmål, og har fått svar nesten med en gang. Alt fra samme dag til to dager senere. Og de er alltid hyggelige, og villige til å svare på spørsmål og å gi informasjon. Det gjør det så mye bedre for oss reisende, å vite at organisasjonen tar godt vare på oss, om det skulle skje noe.

I de neste innleggene kommer jeg til å skrive om pakkingen, reiseruten, hva som skjer når vi lander i Sydney og litt om hva jeg tror jeg kommer til å gjøre de første dagene i Australia.

G’day, Frida

5 thoughts on “16 dager til avreise!

 1. Hei Frida,
  Så bra at du føler deg i varetatt av oss her i X-plore! Det liker vi virkelig å høre :P Har akkurat sendt deg det australske mobilnummeret ditt så nå kan du gi ut deg også.
  Vi her i X-plore ønsker deg er flott og minnerik opplevelse – Australia er herlig!
  God tur!
  -Siril / X-plore

  P.S. Kan jeg få lov til å legge ut bloggen din på siden vår?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s