Uka som har gått

Søndag (19.aug): Siste dag på jobb for sommeren, D-vakt. Var egentlig ganske godt å være ferdig, i og med at jeg har jobbet så masse i sommer. Samtidig var det litt trist, men håper jeg ser igjen gjengen neste sommer :) Etter jobb spiste familien og jeg søndagsmiddag med mitt vakre søskenbarn, Torill og kjæresten, Martin.

Mandag (20.aug): Var i byen. Kjøpte meg en veske og et par sko. Dessverre har jeg bytta inn skoene (mamma ble litt sinna + at jeg hadde bruk for pengene senere i uka)… På kvelden besøkte jeg herlige Ida med Anne-Grethe.

Bilde

Tirsdag (21.aug): Byen nok en gang… Var første gang på trening på ca..siden påske… Hadde besøk av to søte venninner, Maiken og Anne-Grethe.

Onsdag (22.aug): Tror jeg var i byen…igjen. På kvelden tok jeg avskjed med min bestevenninne, Ingeborg. Hun skal på folkehøyskole i Hamar, Hedemarktoppen. Håper hun trives skikkelig i det kommende året. Det fortjener hun.

Torsdag (23.aug): Barnevakt for to fantastiske søte jenter på 3,5 mnd. Disse tvillingene har jeg passet på siden de var ca. 3 uker gamle. Det er helt fantastisk å se de vokse. Har lyst til å kose med de heeele tiden.

BildeMeg og minste-prinsessa. Kosi, kosi, kosi <3

På kvelden var vi jentene ute på byen. Endelig, under fadder-uka, er det andre utesteder åpne for 18-åringer, utenom Karma. Luta lei av det klaustrofobiske hølet…

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Fredag (24.aug): Stod opp tidlig som vanlig, etter jeg har drukket. Det passet meg utmerket fordi min bror skulle reise 07.50 til Budapest hvor han skal studere de neste 6 årene. «Heldigvis» stod jeg opp 06.45, slik at jeg kunne forberede meg skikkelig på avreisen. Satt på datan og gjorde ingenting.

Pakket og klar til avreise i 3 kolli

Hade kjære bror!

Senere, da jeg satt og slappet av på det tomme rommet til søstra mi, Kristine, fikk jeg ei melding om at jeg kunne fjerne føflekkene om en time. så jeg heiv meg på sykkelen og syklet ned til sykehuset. Pappa stod klar til å kutte meg i ryggen..

Pappa fornøyd, jeg fornøyd :)

Hanne kom på besøk på kvelden, og vi leita etter leiligheter nede i Australia.

Lørdag (25.aug): Bestemte meg for å dra ut på byen i dag også. Måtte en tur til byen igjen (y) For å få råa til å kjøpe drikke, måtte jeg dessverre bytte inn de perfekte skoene på bildet lenger oppe :/ Trist jente. Med på grunn av at jeg bytta de og fikk penger, gikk jeg og Ingrid og spiste på den nye sushi-baren i kjelleren på Byhaven. Jeg hater jo sushi, så jeg spiste sånn sticks med grillet schampi og en med satay kylling. Seriøst!! Meeega godt! Anbefaler alle og prøve sticksen + sushien som Ingrid prøvde, og var veldig fornøyd med. Ok pris også.

På kvelden var det arrangert et overraskelses»party»/vors for Elisabeth som skal flytte til Paris for å studere. Foreldrene hadde arrangert at venner, familie og naboer skulle stå klare inne i huset til Elisabeth. Og da Elisabeth og familien kom hjem fra middag, ropte alle SUPRISE (på fransk, hehe). Elisabeth ble skikkelig overrasket! Det var gøy :)

Masse drikke ble servert, og kjeften min sluka det ned… Kjente, da det var tid for å flytte på flesk og dra ut på byen, at ble litt for mye for meg, og jeg bestemte meg for å bare reise hjem.. Da jeg våkna i senga mi var sminke fjernet og tennene pusset. Skjønner ikke hvordan jeg får det til. Uansett hvor mye jeg drikker og hvor «god» formen er, så pusser jeg ALLTID tenner og fjerner ALLTID sminken. Blir like overraska hver gang!

Søndag (26.aug): Stod opp faktisk ikke så tidlig i dag, men det tror jeg er fordi de første timene i senga (natta før) lå jeg blacka, og hadde forsåvidt ikke noen ekte søvn da. Mamma dro til Frankriket i morrest, så nå er det bare jeg og pappa i hus. Jeg og pappa bestemte oss for at vi skulle se Kon Tiki på kino. Bra film. Etter filmen dro vi på Bangkok Cafè og spiste god mat. Jeg ville prøve noe nytt, og ente opp med svinekjøttsuppe (rett nr. 8). Note-to-self, IKKE kjøp den igjen! Isj!! Pappa var heldig da, han tok rett nr. 18, som jeg vanligvis bruker å ta. Bangkok Cafè er familiens yndligsrestaurant. Nyyyydelig mat (hvis du ser bort ifra min miss i dag..). Etter maten, kjørte vi opp å leide Batman 1 og 2. Fordi vi skal se Batman 3 på kino på tirsdag når det er 2 for 1 for alle netcom kunder. Kvalitetstid før avreise.

Kvalitetstid med fattern

Nååå sier jeg natta, for jeg klarer såvidt å holde øynene åpen.

…Har forresten ikke begynt å pakka, men samma det. Har «god tid».

5 thoughts on “Uka som har gått

  • Haha xD Ja, det håper jeg også..og da håper jeg at jeg skriver om ting som faktisk er interessant å få med seg. Og ikke så kjedelige ting som jeg skrev om i dette innlegget. Du er kul!!

 1. Hei!
  Spennende å lese bloggen din!! Håper på å få plukke opp noen gode tips av deg etterhvert, jeg og en venninne reiser nemlig ned på samme program i desember :D

  Lykke til med pakkingen! (jeg skjønner forresten ikke hvordan i huleste jeg skal greie å pakke ;) )

  • Da får jeg prøve å oppleve mye innen dere drar slik at dere får gode tips til hva dere MÅ gjøre, og ikke.
   23 kg! Det er ingenting!! Skjønner ikke hvordan det skal gå jeg heller..
   Lykke til og kos dere masse når dere kommer nedover :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s