Enda et?

OKEEEEEI! Hadde nettopp brukt 1 time på å skrivet dette innlegget, men deeeet forsvant. adølajsbdgfaæslf

Får starte på nytt…. Hersens!

Da er det på tide å skrive et nytt innlegg om uinteressante dager i mitt liv før avreise. YES!!

Mandag (27.aug): Trillet storebroren til tvillingene til barnehagen. Han er 3 år, og utrolig skjønn. Var barnevakt til tvillingene etterpå.

Bilde

Prinsessene min <3

På ettermiddagene hadde jeg min siste kjøretime. På kvelden så jeg og pappa Batman Returns.

Tirsdag (28.aug): Endelig. 1 år, 6 mnd og 2 dager etter min 18-års dag, var det tid for oppkjøring. Jeg bestod!! Senere kjørte jeg Ingrid og Anne-Grethe litt hit og litt dit. Før jeg hentet pappa på jobb og vi kjørte til Tavern og spiste dagens middag: Klubb.

Bilde

Jeg liker mye bedre Vossamåten å lage raspeball på. Da koker vi raspeballene i krafta av vossakorv og saltkjøtt for å få litt mere smak på ballene, også serverer vi dette med kålrot. Nomnomnomnom <3

Selv om planen var å bruke dealen til netcom 2 for 1 på kino, måtte vi dessverre bli hjemme å se The Dark Knight. Skjønte ikke helt det opplegget til Batman, men nå er jeg inn i det. Bare håper vi rekker å se den som går på kino nå, før jeg drar.

Onsdag (29.aug): Trillet lillegutt til barnehagen. På formiddagen kjørte jeg og Hanne (jeg kjørte da, haha) til Trondheim Torg for å ta passbilde på den fint plasserte fotoboksen MIDT på senteret.. Da passbildet var fikset kjørte vi til NAF for å fikse internationalt førerkort. I tilefelle vi trenger det i Australia. Vi var også en snartur innom City Syd.

På kvelden hentet jeg mamma som kom hjem fra Frankriket. Fikk en liten reisegave –>

Bilde

Torsdag (30.aug): Barnevakt for prinsessene mine.

Bilde

Minsteprinsessa mi <3

Bilde

Storeprinsessa mi <3

Bilde

HELLEDUSSAAAAAAAN <3

Stakk en tur til Ingrid etter å ha koset meg jentene. Da fikk jeg en melding av Hanne om at jeg hadde 10 minutter på meg til å fikse meg før jeg måtte bli med til solsiden. Jeg var stygg, jævli, usminket og med joggeklær, men jeg kan når jeg vil og fikset meg på 10 minutter :) Flinke meg!

Siden jeg skulle på Graffi senere ble det til at jeg så på at Even og Hanne spiste pizza på Egon, mens jeg sippet på vannglasset mitt. Men det vannet smakte kjempegodt det altså :))

Bilde

På vei til Graffi måtte jeg og Ingrid kjøre pappa opp til skistua (han skulle jogge seg en tur). På vei nedover plukket vi opp en haiker, haha, som hadde vært på fest på en hytte inni marka. Han stiiinka sprit. Vi slapp han av på Ila før vi kjørte videre til Graffi hvor Nina-Rakhi ventet på oss. Jeg, Ingrid og Nina-Rakhi var en 3-kløver på barneskolen, BFFs. Det var utrooolig koselig de timene vi var der. Vi lo så fælt at magemusklene fikk trent seg en god del. Vi mimret over våre krangler, slosskamper og at vi var tiiidenes bitches da vi var mindre.

Fredag (31.aug): Skal handle inn til avskjedsvorset jeg skal ha i morgen. Tenkte ikke over hvor mange jeg inviterte før jeg allerede hadde invitert. 42 stk, 43 inkludert meg.. Oooopsi! Men jaja :) Blir trangt, men artig.

Planen min er også å lese ferdig boka mi: Lars Kepler- «ildvitet», før jeg endelig kan starte på «50 shades of grey«.

Ellers får jeg kanskje prøvd å pakke litt.. men det er så utrooolig vanskelig å komme i gang.. Hjelp!

4 dager til avreise!!!!!!

5 thoughts on “Enda et?

  1. Kom på at du skal reise idag (fordi jeg har bursdag ;) ) !!! God tur nedover og lykke til ! Gleder meg til å høre hvordan det går. Kos deg/dere masse :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s