Another shithole

(søndag 9.sep)
Heihei, Flovers (Frida lovers)!
I dag så vi på leilighet nr. 2…Herlige julemenn! For et forferdelig hus. Rommene var helt greie egentlig, men det var uuutrolig skittent. Hun dama som viste oss rundt sa de hadde en cleaner der en gang i uka..Altså..hva gjør han der egentlig? Ser på støvsugeren og tar pengene og går? Forferdelig!! Gulvteppet (som dekket hele gulvet) som egentlig skulle ha vært grønt var helt grått/brunt av støv, det han stoore klaser med svart, tykt spindelvev, de hadde ikke støvsuger som funket så det ble umulig for oss å vaske når vi ville, det var mørkt og jeg følte jeg kom til å få alvorlige sykdommer av å være der i mer enn 15 minutter.. huff! Altså, ble ingen leilighet på oss i området Newtown.

Etter den forferdelige leilighetopplevelsen tok vi buss til Bondi Beach! Det tok ca 20-30 minutter med buss nedover til stranden fra byen. Vi spiste god lunsj før vi tok turen ned til stranden. Dessverre var været dårlig. Det var sol, men det var vind og kaldt… Det var «Festival of the Winds» på stranden. Maange forskjellige drager. Vi gikk så vidt på stranden og kjente på vannet før vi bestemte oss for å ta bussen tilbake. Det var iiskaldt for oss som hadde på oss skjørt og t-skjorte. Det var milelange køer til bussen. Vi kom akkurat ikke med på buss nr. 1, men vi kom med på buss nr. 2 etter å ha ventet i nesten 40 minutter.. Bussturen tilbake tok godt over 40 minutter.. Tror det lønnder seg å ta tog neste gang. Mye kjappere.
Da vi kom til hostellet slappet vi bare av, sov litt og snakket med venner og familie på skype. Nå har vi akkurat vært ute å kjøpt middag/kveldsmat på coles (dagligvarebutikken i Australia). Vi droppet derfor Hard Rock Cafè i og med at vi stod opp så seint etter luren vår. Vi bestemte oss også for å kontakte leilighet nr. 1 for å spørre om vi kunne evt flytte inn på mandag og bli i minimun 1 uke (til vi finner et annet sted). Vi tenkte først å forlenge oppholdet på hostellet, men for å gjøre det måtte vi enten kjøpe 2 mannsrom for 100$ natta/per rom, eller så måtte jeg og Hanne sove på forskjellige rom med 5 andre ukjente… Håper vi får svar, hvis ikke får vi bare sove på ukjente rom. Uaktuelt og betale 3000 kr HVER for ÈN UKE på hostel.

Planene for i morgen er:
– Utskjekk klokken 10.00, vi venter med å sjekke inn på nytt i tilfelle vi får svar av leilighet nr. 1 i løpet av dagen.
– Avtale med noen som skal hjelpe oss å finne leilighet klokken 12.00
– Reise til W&T kontoret og snakke med de om jobb! Fordi nå trenger vi virkelig en jobb… Penger flyyr ut av konto, og ikke inn..det er ikke bra. Jeg har enda ikke skrevet CV…så deeet må jeg gjøre i morgen!!!
– Om vi har fått svar av leilighet nr.1 reiser vi til IKEA og kjøper dyner og puter + sengetrekk litt senere på dagen. Og selvfølgelig må vi jo spise lunsj/middag på IKEA :) Det er jo et must ^^

Ellers håper jeg at dere har hatt en fin dag så langt, og at dere fortsatt får en fin dag :)
Nå er klokken 12.30, og det er snart tid for senga.. i og med at vi må pakke sammen før utsjekk i morgentidlig. Dessverre er jeg ikke trøtt enda, i og med at jeg sov en good ettermiddagshvil for noen timer siden.

PS: Dårlig med adding på skype! Hellooo (husk at Australia er 8 timer før Norge)

5 thoughts on “Another shithole

  1. Hei!

    Spent på å høre om det har ordna seg med leilighet/boplass for dere. Krysser fingrene for dere ;) Hvor lete dere etter leiligheter før dere dro?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s