Man, do I love IKEA!

Vi avluttet gårsdagen på en thai-restaurant med de to finskejentene Hanna og Maria. De er to utrolige søte jenter. Dessverre reste de til Brisbane i dag, så vi får ikke sett mere til dem før vi evt reiser selv til Brisbane. Uansett, på veien til restauranten så jeg først en mann som var helt sinnsykt høy! Jeg tenkte bare: «WOW!» Men rett bak han kom det seriøst en så forferdelig, skremmende høy mann! Han må nødt til å ha vært minst 2,10m!!! Har aldri i mitt liv sett en så høy mann! Ble litt skremt, i og med at han gikk rett ved siden av meg.. Følte meg liten, føler meg aldri liten. Så den «liten-følelsen» føltes ganske god da.

I dag (17.sep) har vi vært på IKEEEA!!! I og med at planen er at vi flytter inn i en leilighet i morgen. Håper bare dette går som planlagt, fordi det har jo ikke akkurat gått som planlagt hittil… Og vil gjerne ikke sjekke inn for 5. gang på Wake up! JEG ELSKER IKEA! Tror jeg skal søke jobb der, når Max (en som jobber på W&T kontoret) har sett igjennom Resumeen min :) Det var heeelt fantastisk på IKEA. Vi var der kanskje i nesten 5 timer, inkludert de svenske kjøttbullane vi spiste. Liker egentlig ikke svenskekjøttboller, synes norske er bedre, men følte jeg måtte spise det for å få en liten følelse av å være hjemme :) Vi kjøpe to helt stappa ikea-poser :) Ble omtrent 1’200kroner på hver.  Vi har kjøpt masse forskjellig: håndlè, håndduk, sengetrekk, laken, bordbrikker, oppbevaringsbokser, sengeteppe, vaskebørste osv. :) LOVE IT!

Nå skal vi ut å kjøpe med oss en pizza, som vi skal spise på hostellet. Vi er faktisk alene på rommet! Alle de 4 andre sjekket ut i morrest, og ingen har enda sjekket inn. Det er digg! Men om det sjekker inn noen i løpet av kvelden, håper jeg at vi kan bli venner :) hihi

Bilde

En colombisk gutt vi møttes på lørdagen :) Han kan åpne ølflasker med tennene! Det skal jeg aldri gjøre…Risikerer ikke å ødelegge mine fine tenner for det, nei. Ellers,takk!

Bilde

Mat for mons!

Bilde

Svett jente, gleder seg til mat. Hanne sier forresten jeg har gale øyne..så jeg prøver å myse for å gjøre meg mindre gal… :/ Funker ikke…

Bilde

IKEA er rett ved flyplassen, på vei hjem. Hadde rukket å bli mørkt.

Bilde

Hanne med kjøttboller!

G´day, flovers! Håper dere får en fin dag videre. Nå skal jeg spise pizza, før lese de siste sidene i «50 shades of grey», før jeg skal legge meg. Nesa renner ustoppelig.. Håper jeg snart blir frisk..

Gjerne kommenter! Elsker kommentarer <3333333

8 thoughts on “Man, do I love IKEA!

  1. Hei hei! Så bra at ting endelig ordner seg! Oppdaterer bloggen flere ganger hver dag i håp om gode nyheter hehe. Håper dere koser dere mye, ser sånn ut selv om det kanskje har vært litt stress, veit itj æ! Tok en prat med herr Møen i går og han orke itj å les herre lange innleggene dine han, men det gjør æ!!! Hvert einaste ord :):) Og studere hvert einaste bilde nøye for å husk kordan dokker ser ut… Mehehehehehe

  2. Kom plutselig borti «send kommentar» :SSS men va jo itj ferdig med å skriv enda!!! Skull også skriv kos og klem. Tenke på dokker. Ønske dokker alt bra. Spent på å følg med videre :) G’day!!!!!!!?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s