Død rotte & Fuglebæsj

(tirsdag 18.sep)
På vei tilbake fra Domino’s, med en pizza som smakte oh-so good tråkket vi nærmest på en jævla død rotte-faen! Jeg brukte noen hundredeler av et sekund på å skjønne hva det egentlig var som lå 1 meter frem på fortauet… I det jeg skjønte det, skrek jeg ut i en mellomting mellom et brøl og et hyl: Whæææææ! Og i det jeg brølte/hylte hoppet Hanne med pizzaen i hånda 10 meter opp i lufta. Den var ca 1 meter lang og 30 cm bred, feit rotte dritt!!!! Har ikke vært så redd siden..jeg trodde jeg så spøkselser på hytta da jeg var 7 år.

På vei til Furnished Properties (leilighetsagentene) dreit en stygg fuglekvittrer meg på foten.. Trodde jeg skulle dø.. Jeg lo, men egentlig ville jeg hente en hagle og skyte den lille pippipen. Synd jeg aldri rakk å se den..Aner faktisk ikke hvor den bæsjen kom fra…Kanskje Gud dreit på meg?

Wihuuu! Flyttet inn i leiligheten i dag (stor smilefjes!!!) Legger ved noen bilder før og etter at vi hadde pakket ut alt :)
Vi gikk ut å handlet for nesten 1000 kr på Coles som ligger ved Kings Cross. Det tok ca 15 minutter å gå, det var tungt. Meste treningen jeg har hatt siden påske ca… Var slitsomt… Men verdt det, fordi vi spise taco til middag <3 TACO <3

Håper dere har hatt en fin dag! Og at dere fortsatt får en fin dag på skolen, jobben eller hjemme, uansett hvor dere er :)

Nå skal jeg spise dessert, sette på en klesvask, dusje også skal jeg legge meg på senga og lese «Fifty shades Darker». Er ferdig med «grey», men måtte begynne på «Darker» med en eneste gang… WOW! Herlig bok :)

G’day, flovers!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

13 thoughts on “Død rotte & Fuglebæsj

 1. Superflott leilighet da!
  Håper dere ikke blakker dere helt – så dee må spise havregrøt og ikke taco!
  Litt av en str på en rotte da- sikker på at det ikke var en wombat?

  • hihi xD Det var en rotte, men jeg liker jo å overdrive.
   Skal begynne å spare nå (og hvis du ikke så det ene bildet, har jeg kjøpt inn havregrøt :) ) Nå begynner vi et nytt og bedere liv..forhåpentligvis :)

  • Ja, leiligheten er fin!
   Var på intervju i dag til en jobb som skal dekorere shoppingsenter og hoteller med julepynt.. Dårlig lønn + arbeidsdager opp til 16 timer hvor du ikke får ekstra for jobb for kveld eller natt.
   Skal på promoting intervju i morgen hvor jeg skal selge kaker på små kiosker rundt omkring. Dårlig lønn, men jeg får se etter intervjuet i morgen :) Skal skrive et innlegg om jobbsøking litt etterhvert, når jeg har fått meg jobb. Utenom den jeg har nå (DVD-pakking)

 2. Kjære Frida. Veit du at fuglebæsj betyr lukke i enkelte kulturar, dvs når det dett ned frå lufta og landar på oss tobeinte menneske. Heilt ufarleg med andre ord.Får håpe det markerer starten på eit spennande og lukkeleg år for deg, der du lærer andre kulturar å kjenne.DET er det som er så utfordrande og kjekt ! Klem frå tante

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s