FILM FOR ENHVER SMAK, OG HIPP HURRA

(mandag 24.sep)
GRATULERER MED DAGEN, KJÆRE MAMMA!! Håper du får en fantastisk fin dag, det fortjener du, fordi du er verdens beste mamma <3 Glad i deg, savner deg!

Gratulerer med dagen

I de siste dagene etter forrige innlegg har vi prøvd å skaffe oss jobber..noe som egentlig er ganske enkelt, men også ganske plagsomt. Har tenkt å skrive et innlegg om jobb senere :) (Har dere noen spørsmål om jobbdere ønsker svar på, så kan dere kommentere dette innlegget, så skal jeg se om jeg kan gi dere noe svar til «jobb-innlegget» )

På «fredag» gjorde jeg og Hanne oss klare til å dra ut på byen….men så fant vi ut at det var torsdag…hehe, så vi bestemte oss for å heller ta det den planlagte dagen, altså fredag. Det passet egentlig bra, i og med at jeg hadde vært på jobbintervju og opplæring og var ganske sliten. Bestemte meg for ikke å ta jobben..Dårlig betalt, lange dager og ensomt… På kvelden bestemte vi oss for å se Atlantis, siden vi likevel ikke skulle ut :))) Jeei

På fredag (21.sep) dro vi til Oxford Street som er en annen bargate. Her dro vi til Arts Factory hvor vi traff Matt (han jeg har tekstet litt med) og Tom. Sammen med de dro vi til nabo-cluben, som jeg ikke aner hva heter. Etterpå dro vi til Candy’s i Kings Cross :) Neste gang tror jeg vi drar på World Bar som ligger rett ved Candy’s i Kings Cross. Det var en artig kveld :)

På lørdag (22.sep) stod vi opp relativt seint (altså, forferdelig seint), klokken 15.00, i og med at det ble en ganske sein kveld på oss.. Siden vi begge var slappe så vi Treasure Island før vi tok noen drinker med et par franske gutter på en bar rett ved leiligheten. Sammen med de dro vi på en cocktailbar. Baren var veldig koselig. Men i og med at vi var så slitene, tok vi en «tidlig» kveld, rett etter midtnatt :) Vi har middagsplaner med de franske guttene på en fransk restaurant, som ligger rett ved leiligheten, på onsdag :)

Lite som skjedde på søndag (23.sep). Hanne var på jobb… Jeg sola meg litt på den 1*1 kvadratmeter hagen vi har her på blokka, kjøpte inn matvarer til wok, dro innom City Gym for å høre hvor mye det koster for å bli medlem der, og jeg så Katy Perry: part of me filmen :) Innholdsrik dag!

I dag (mandag 24.sep) har vi betalt husleie (som vi må gjøre hver mandag). $480 hver uke! Vi har også levert en oversikt over hvordan tilstanden leiligheten var i da vi kom, til furnished properties, slik at vi ikke trenger å betale for evt skader som allerede ble gjort før vi flyttet inn. Etterpå dro vi til Bondi beach :) Vi kom til stranden nesten klokken 3, og da var sola ikke så sterk, og det ble ganske kaldt utover ettermiddagen. Vi bestemte oss derfor for å dra hjem å lage wok i 17.00 tiden :)
Selvfølgelig var det jeg som laget wok + at jeg elsker jo å lage mat <3 Mat
Woken ble, om jeg får si det selv, veldig god :) Namnam

Nå skal vi se Atlantis 2: Milo’s return :) Gleder meg

I morgen skal jeg tilbringe dagen med en veldig spesiell person, noe jeg gleder meg helt vannvittig til!!! :D

2 thoughts on “FILM FOR ENHVER SMAK, OG HIPP HURRA

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s