«Money, money, money»

Onsdag (26.sep): Vi dro på stranda i dag, og denne gangen 2 timer tidligere enn forrige gang. Vi kommer oss avsted tidligere og tidligere :) Men de neste dagene i Sydney er det dessverre ikke så stabilt solevær, så vi venter med å dra på stranda til neste fredag hvor det er meldt strålende sol og 29 grader i skyggen :) Må huske på å smøre meg med min kjære venn Solfaktor 30, vil jo ikke bli brent… På stranda nå henger fortsatt vintervinden igjen, og det kan bli ganske kaldt når det blåser på stranda. Men når det er vindstille er det veldig varmt.

Som sagt tidligere hadde vi middagsplaner med våre franske «venner» som bor i leilighet nr. 4. Den franske restauranten ligger bokstaveligtalt 30 meter fra huset vårt. Da vi fikk menyen så vi at prisene var som norske priser, men vi tenkte at vi kan kose oss på restaurant opptil èn gang i uken. Men de franske guttene var jo så fast bestemte på at vi skulle prøve den gode franske vinen…så vi fikk både rødvin, hvitvin og dessertvin… Både jeg og Hanne grua oss til vi skulle betale, i og med at vi ikke ante hva vinen kostet… Sluttprisen for meg og Hanne ble $177 noe som er ganske dyrt… Vi fikk helt vondt i sjela etter at kortet ble dratt.. Så planen var at vi ikke skulle bruke mere penger på lenge, i og med at middagen var så utrolig dyr, hvertfall for back-packers som ikke har jobb (enda). Men alt i alt var det en veldig koselig kveld med de franske guttene, og vi skal vorse sammen på fredag eller lørdag.

Torsdag (27.sep): Det varte ikke særlig lenge at vi ikke skulle bruke penger…fordi i dag var vi på shopping. Jeg kjøpe meg noen småting, og nå skal jeg virkelig ikke bruke mere penger på ting jeg ikke trenger. PUNKTUM! Det er helt forferdelig at du ser at det blir mindre og mindre penger på konto, og du aldri får noe inn på kontoen heller..huff! Dere som kommer nedover, spar masse penger, og skriv ferdig CV-en slik at dere fort kan komme igang med jobbingen :)

Fredag (28.sep): I dag skal vi bare gjøre to ting: kjøpe joggesko til meg (som er nødvendig) og hente lommeboka til Hanne (som hun klarte å miste på en uteplass..).

Ha en fin dag, flover! :)

2 thoughts on “«Money, money, money»

 1. Jeg trodde programmet du reiste med het «Work and travel». Så langt er det lite av begge deler.
  Har du krysset av på feil program?: «Relax and shop»

  • Haha, artig du mamsen…
   Nei, dessverre så har det blitt lite av beggedeler. Reising blir (etter planen) ikke før etter nyttår. Må nesten feire nyttår her i Sydney. Mens jobbing, skal på jobbintervju på onsdag. Håper jeg får jobben! Gleder meg.
   Klem fra dattera di

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s