Night Out and A Lot Of Nothing

I går (10.okt): Var innom W&T-kontoret. Skrev ut litt flere CV-er. Fikk også gitt ut noen i dag også, men de fleste stedene jeg går innom trenger de ikke folk..fillern. Vi fikk fikset RSA-kortene. Endelig! Vi dro også på kino for første gang!! Vi så LOOPER som både jeg og Hanne synes var en bra film. Prisen for kino, vet ikke om det hadde med salen å gjøre eller hva det var, men prisen var $20 per stk, student. Dette var veldig dyrt. Var ikke så dyrt forrige gang jeg bodde i Brisbane..kanskje jeg betalte barnebillett før, men uansett. Dyr pris for Norge for 120kr også.. Uansett, vi koste oss hvertflall.
Vi lagde oss salat med hjemmelaget hvitløksbrød til middag før vi dro ut på Zanzibar, lesbebaren igjen. Det var artig, og vi møtte flere nye mennesker :) Vi ble invitert på en fest på fredag, så vi får se om vi drar eller ikke.


Ser litt ut som jeg har drete i buksa på bildet over…hadde ikke det altså. Lover!I dag (11.okt): Startet dagen med en god dusj etter en sen natt. Holdt deretter på å chillan på Macelicious (min kjære mac) før jeg så den nyeste episoden av Revenge. Hanne sov. Vi bestilte oss pizza (peperoni seffis) fra Domino’s <3 Begge trengte noe salt i dag. Ellers har vi ikke gjort en dritt.. Sett på Ringenes Herre: ringens brorskap. Første gang jeg har sett ferdig en Ringenes Herre film, ever! I dag spiste vi Cashew Masala med ris, salat og nanbrød til middag :)
I morgen er planene: levere ut flere CV-er, siden dagen i dag var så lite produktiv… Så skal vi på Night Noodle Markets (Crave Sydney International Food Festival) som er i Hyde Park. Etterpå skal vi en tur på byen (eller den festen vi fikk invitasjon til..) Og Hanne har veldig lyst til å rette ut håret mitt i morgen, så det skal vi gjøre. Viktig å planlegge dette, når det tar ca 45-90 minutter.. (y)
Leste ferdig Fifty Shades Freed på tirsdag tror jeg. Så nå har jeg kjøpt meg Jane Austen-Northanger Abbey. Har noen lest denne eller noen bøker fra Jane Austen før? Min videregående norsklærer sa at Jane Austen MÅ man bare lese i løpet av livet. Så nå er jeg snart i gang…snart…

Later, F L O V E R S !

4 thoughts on “Night Out and A Lot Of Nothing

  1. Digge at du blogger mye! Fant ut at æ har sotte å oppdatert ett innlegg i stede for å oppdater selve bloggen sååååååååå plutselig va det jo masse juice her for en stalker som mæ :) liker å følge med på livet dokrs

    • Har også sett filmene på Følelser og Fornuft og Stolthet og fordommer. Derfor jeg ikke valgte å lese en av de to bøkene, hvertfall ikke i første omgang. Vi får se om jeg klarer å fullføre den boka jeg har nå..hvis den er vanskelig å lese :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s