Blue Mountains

Torsdag (18.okt): Vi var på Bondi Junction og handlet inn litt forskjellig. Hanne trengte joggesko, som hun også fikk kjøpt :)

Fredag (19.okt): BLUE MOUNTAINS!
Klikk: Info om Blue Mountains
Jeg stod opp klokken 07.00 (Hanne 07.30), fordi vi måtte ta tog fra Central station klokken 09.09 (gå fra leiligheten 08.30). Togturen tok 2 timer, og kostet oss $11.40 hver. Planen var at vi skulle gå av på Wenworth Falls først fordi det var der jeg aller helst ville dra, men vi bestemte oss for at vi heller gikk av på siste stopp, Katoomba. Fra stasjonen gikk vi ca 20 minutter (om ikke mer) til echo point. Her så vi utover mange forskjellige plasser. Inkludert Three Sisters.

Vi gikk på den som er til venstre, som dere får se bilde av litt lengre ned.


Hahah xD


Three Sisters :)


Uuuh, rører en av de «tre søstrene»


Bratt!!! og tungt seriøst


Tard xD


Ser du firfisla?


Problemer med å komme meg ned med den giiga og tunge sekken…


Kul stein


Laura Falls

Vi rakk dessverre ikke å dra innom Wenworth falls :/ Vi var for slitne, også var klokken 16.30 før vi tok toget hjem uansett. Så det hadde kommet til å blitt mørkt og sent før vi hadde kommet oss hjem om vi skulle dratt innom Wenworth falls. Vi gikk oss vill et par, tre ganger, som var jævli plagsomt, men vi hadde en flott tur alt i alt :) Godt humør og topp vær!

På kvelden ringte jeg rundt på forskjellige bondegårder for å spørre om de trengte folk i november På alle fikk jeg svar at det ikke er noe vits i å ringe før i november. Så tydeligvis er det lett å få se frukplukkejobb. Vi ringer altså ikke igjen før november. Ringte også til en organisasjon som har kontroll over alle gårder og hvor det trengs folk, de sa akkurat det samme: at gårdene ikke vet om de trenger folk før frukta blir moden, som varierer veldig. De trenger altså bare folk når frukta har blitt moden, og er klar til å plukkes. Og på flere annonsesider så har folk publisert samme dag at de trenger folk umiddelbart. Så vi får bare vente til november. Satser på at det skal gå bra.

Lørdag/i dag: Vi er superstive etter gårsdagen, men det er jo et godt tegn, at vi har trent. Egentlig et ganske dårlig tegn også, at vi er dårlig trent. Huff… :/ Ellers har vi vært på butikken og kjøpt inn diverse mat (seriøst dyyyyrt!!!) + drikke til i kveld (seriøst dyyyrt, men billigere enn i Norge, men likevel!!!). I kveld skal vi ha vors med våre venner :) Mikki, Sara (som vi har vært med før), Sigve og våre to franske venner. Håper det blir bra!

Ha en fin dag, F L O V E R S ! og en riktig god helg :)

PS: Det er lov til å kommentere!!!

Klem

4 thoughts on “Blue Mountains

  1. For ein fantastisk utflukt de har hatt. Utruleg landskap de har vore i. Og høgdeskrekk er eit Ikkje-fenonomen ser eg. Bra at de greier finne på utflukter mens de ventar på jobb.
    Ha ein strålande dag Frida. Her er sludd og vått.Eg har hermetisert pærer til vinteren.DET er noko de unge ikkje gjer lenger,–trur eg. http://www.frukt.no/kokeboka/uten-kategori/lettvint-hermetisering/
    I Australiia kan de vel ete frukt frå trea året rundt…. Klem til deg frå meg.

    • De siste dagene før 6.november (når vi flytter ut av leiligheten) må vi nesten prøve å finne på ting, som helst ikke koster penger da, rundt omkring i Sydney. Fordi vi flytter mest sannsynlig oppover mot Queensland for å plukke frukt. Der får jeg kanskje bruk for hermetiserings-tipsene du sendte meg :) Det så veldig godt ut, ble resultatet bra? Klem

  2. Du skriv fantastisk bra F. Innlegget om då du kom til jobb intervju, var knakande bra! Konsist og presist.Du er reflektert og fornuftig. Du får med deg fantastisk livserfaring. Eg er stolt av deg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s