Slapp som en død fisk

Lørdag kveld (20.okt): Som sagt i forrige innlegg hadde vi et aldri så lite vors med noen av våre venner. Vorset var vellykket og hyggelig. Etter å ha lett etter diverse utesteder i Kings Cross endte vi opp på en (sikkert) irsk pub (?). Var en bra kveld!

Søndag (21.okt): Masse å rydde opp etter vorset… Vi gjorde ikke mye. Så Madagaskar 3 og bestilte oss pizza fra Vic’s, som de franske sa var verdens beste pizza. Den smakte spy.. Neste gang blir det Domino’s igjen!
 

Mandag (22.okt): Lite har blitt gjort. Har sett på serier (standard prosedyre når Hanne fortsatt sover…), har betalt husleie, sett i butikker, sett på TV, laget middag, laget brownies, sett mer på serier og det er vel egentlig det. Det regnet noe helt forferdelig i dag! Grusomt kaldt, surt og vått. Typisk trøndervær.

Når det er storm ute er det godt med mine kjære serier <3
  
Homeland, Revenge og New Girl som jeg akkurat har startet å se i dag. I dag kom episode 4, sesong 2 på både Homeland og Revenge! Lykkeee <3 Fantastisk spennende (og litt trist). New girl er en sinnsykt flau serie, ler skikkelig hardt!

Godt med brownies på en regnværsdag.

De neste dagene skal jeg prøve å ta mange bilder, fordi vi skal gjøre mye gøy de neste dagene :) I morgen er planen at vi skal på kunstmuseum og kanskje på kino. På onsdag har vi bestilt hval-safari tur. Og på torsdag er det meldt ok/fint vær så da har vi tenkt oss på Bondi. So stay tuned, kjære F L O V E R S !

G’day (og god natt! Skal stå opp tidlig i morgen og nå er det allerede i morgen…)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s