Taco-fredag ~</:-)

Fredag (26.okt): Startet dagen med ristetbrød, speilegg, tomatbønner og bacon. Nomnom


Dessverre så gjør vi lite om dagene, så det eneste vi har klart å gjøre i dag var å dra på Coles.


Til middag spiste vi taco fordi det er fredag, den offisielle taco-dagen :)


Ellers la jeg merke til at Grey’s Anatomy sesong 9 har begynt å komme ut på nettet, så jeg har sett alle de fire episodene som har kommet ut. Jeg griner alltid av Grey’s…som oftest ler jeg også, men ikke nå. Bruker å ha tidenes PMS når jeg ser på Grey’s, griner, ler, griner, ler osv. Og når jeg virkelig er inni en serie blir humøret mitt forandret avhengig av hvordan serien går. Er jeg gal?

Hanne vorset med ei hun ble kjent med på onsdag i leiligheten, og er nå ute på byen. Jeg er hjemme..som vanlig. Men skal ut i morgen da :) Da skal vi ha et vors med ei tysk jente og to norske som også reiser med W&T.

Søte F L O V E R S ! ha fortsatt en fin dag :) Jeg skal bare se ferdig episoden med Grey’s før jeg legger meg. Blir nok en liten handletur på formiddagen + en tur innom Liquorstore/land i morgen.

5 thoughts on “Taco-fredag ~</:-)

 1. Stusselig liv d du beskriver. Trenger ikke dra t Australia for å se på serier og lage taco. Få en avklaring m w & t om de i det hele tatt skaffer dere jobb. Det bør dere smarest få avklart. Hvis ikke : bruk pengene t å oppleve noe gøy – og reis hjem når pengene er oppbrukt.

  • Får du med deg noen ting når vi mailer/snakker?
   Vi blir uansett i Sydney til 6.november etter det reiser vi nordover uansett. Da får vi se om vi har jobb, eller om vi får det senere. Fordi det er tydeligvis ganske sikkert at vi får frukt jobb når vi ringer.
   Og det å lage taco og se på serie er mye artigere her enn i Norge :)

 2. Gamletante blandar seg inn;—-Å lage Taco og sitte i Australia åleine ein fredagskveld er mykje betre enn å sitje heime i Noreg å gjere det same. Guess who’s doing just that!! Little-old me! Og eg likar at du skriv om det Fridamor. Tenk om du ikkje var i stand til det? Eller ikkje hadde noko å skrive om. Har nett sett John Irving på tv ;-SleipeSkavland’en. Han John Irving skriv om alt mogeleg og han skriv så steike godt om kvardagen , og alt og ingen ting.Han begynte sikkert med å skrive om Baked Beans on Toast og sitt einsomme liv som skaphomse.(Vel, no gjorde han no ikkje det. Men Garp’s bok er vel verdt å lese).
  Skriv du Frida medan du ventar på jobb. Betre å skrive enn å………………(Set inn det som passar) Ha ei god helg. Her er det bikkjekaldt, krystallklart vær og snø! I morgo skal eg på kusnstutstilling.Foto.Kjekt at du går på utstilling og. Eg kvapp litt av desse bileta av gamle folk. Gu dei såg så ekte ut.Trur heller eg vil kose meg med bilete av yngre folk. Det skal eg sjå i morgo! Natta natt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s