Fri fra tomat

Kjære, bloggen. Nå er det altså 1 måned igjen til jul. Wohooo, blir en skikkelig koselig og herlig jul med 1000 grader, null pinnekjøtt og ingen snø… Nei da, jo da. Nei da… Gleder meg til å feire enda en jul her nede i fantastiske Australia. Enda vet jeg ikke hvor jeg tilbringer julaften og/eller nyttårsaften, men tiden får vise hvordan det går. Er sikker på at det kommer til å bli en minneverdig jul. Blir spennende å se.

I dag hadde mitt team fri fra jobb, det var bare fire stykker som ville dra til stranden så vi måtte komme oss dit på egen hånd fordi John og Christine kunne ikke kjøre oss. Ana (ei tysk jente) tok på seg ansvaret om å kjøre oss andre tre til stranden. Kjøreturen gikk fint, ingen grunn til bekymring mamma. Vi kjørte feil vei et par ganger, men fant veien til slutt. Været var heldigvis ikke som en keramikkovn denne gangen, og vannet var en behagelig temperatur slik at du følte at du fikk tilbake følelsen i kroppen etter å ha svidd baconfettet i steiksola. Som en fin avslutning på fridagen vår, kjørte vi innom Mc Donald’s (ja, det finnes også her i ingenmannsland). Godt for sjela. Ellers har det ikke skjedd mye til action i Bowen. Skal tidlig på jobb i morgen, og jobbe antageligvis rundt 7-10 timer. Kjenner entusiasmen stiger inni meg jo nærmere i morgen det blir…

Glemte å skrive i forrige innlegg at min kjære venninne ble mamma til en fantastisk skjønn, liten gutt 17.november. Gratulerer! Gleder meg til å se din lille familie når jeg kommer hjem. Klem til lillegutt fra meg.

Ha en fin dag, F L O V E R S ! Og vær god. Det er bare 1 måned til jul og julenissen gir ikke gaver til slemminger. Så det så!


2 thoughts on “Fri fra tomat

  1. Flinke Frida! I tillegg til å skrive svært så levande og underhaldande om livet «down under» er du flink med bileta dine og. Dette innlegget gav meg ein god pause frå regn og kulde her. Takk. Kjekt at du tek utfordringane på strak arm. Og som du skriv, dette, inkludert jola ,kjem du aldri til å gløyme. Og kva er pinnekjøt mot BQ spareribs…Haha

    • Fint at jeg kan bidra til å forbedre hverdagen din på en regnværsdag på Voss :)
      Nå har jeg ingen jobb. Tomatmarkedet gikk konkurs, så de plukker ikke lengre tomater på gården, og da trenger de jo heller ingen folk til å sortere de.. Får se hvor lenge jeg blir værende i Bowen, og om det snart blir mangosesong.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s