Arbeidsledig og pakke i posten

Torsdag (29.nov): I grunnen er det lite som har skjedd her i Bowen. Men plutselig i går, så fikk vi beskjed om at tomatmarkedet har gått i grøfta, og at vi ikke lenger har jobb. Alle på hostellet, som også jobber på samme gård som meg, og som også er arbeidsledig, bestemte seg for å ta en skikkelig ”jeg-har-akkurat-fått-sparken-la-oss-slukke-sorgene-med-drikke-fest”. Så de fleste på hostellet satt ute og koset seg, og hadde en skikkelig fin kveld. Min første kveld hvor jeg faktisk har drukket siden jeg kom til Bowen. Da har jeg gjort det også.

I dag fikk jeg en fin overraskelse. Christine sa jeg hadde fått post, og at jeg måtte komme opp på kontoret. Og der, der var det en stooor pakke til meg. Min kjære mor har sendt meg pakkekalender, julegaver og andre godsaker. Er takknemmelig for at jeg har så flotte foreldre, selv om jeg har en anelse om at det bare er mamma som står bak denne flotte overraskelsen, haha.

Nå er planen at jeg blir værende i Bowen i noen uker for å se om mangosesongen snart begynner. Hvis ikke reiser jeg et par dager til Airlie beach og etterpå noen dager til Cairns. Dette skal jeg gjøre uansett, men blir kanskje tidligere om jeg ikke får jobb snart.

Kommer til å tilbringe de neste dagene i Bowen med å gjøre ingenting, tror jeg. Får vel kanskje jobbe litt med fargen, selv om jeg tror jeg ikke kommer til å orke å ligge og svette i sola i så veldig mange dager.

Håper dere får en fin dag, og husk det er snart første søndag i advent. Ikke lenge igjen til jul. Hoohoohoho

Klem fra meg til alle dere, F L O V E R S ! som sikkert har jobb.

Tusen takk, mamma og pappa! <3

7 thoughts on “Arbeidsledig og pakke i posten

 1. http://www.dailymercury.com.au/news/tomato-season-worse-expected/1575273/

  Uff. Skremmande at tomatsesongen vart så dårleg at ein gjekk konkurs. Men stå på Frida. Du kan alltids dra vidare. Verre med dei som ikkje får jobb og må bli..Samfunnet vårt blir meir og meir urettvis, ser det ut til.
  Koseleg med pakker heimafrå. Gjer ventetida til Solsnu lettare når ein har gleder plassert på vegg. Og sjølv om varmen høyres vel varm ut til tider, så prøv å nyt den, iallefall..Her på Bjerget går det mot meir mørke og auka kuldegrader. Brrrrrrrrrrrrrr
  Tenkjer på deg. Klem frå tante

  • Du er så flink på nettet, tante. Finner alt mulig :)
   Har tenkt å se hvordan det går med mangosesongen først, også får vi se om jeg blir værende eller reiser videre.
   Har tenkt å nyte morgendagen med en kopp gløgg som mine foreldre sendte meg :) Det blir godt, tror jeg. Tiltross for varmen.
   Klem fra meg

 2. Eg ville ha prøvd me litt iskald kvitvinsgløgg…….Berre eit lite tips. Klem frå tante som prøver henge med i svingane. Brrr her er minus 14 grade. Ikkje snø.

  • Hei, Sandra!
   Nå er dette såppas lenge siden at jeg nesten ikke husker. Men jeg bodde på et working-hostel som vil si at hostelet forsøker å skaffe deg jobb etter sesongen. Det er typiske farm-jobber med plukking av diverse frukter og grønnsaker som er i sesong og slik som jeg gjorde med tomater- og sortere de.

   Ellers lagde jeg flere brukere på diverse australske nettsider hvor jeg skrev at jeg var arbeidsledig, og trengte jobb :)

   Er du i Australia nå eller? :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s