Margaret River vindistrikt

Torsdag (3.jan): I dag var jeg på Penguin Island. Elsker de minipingvinene. De blir mellom 30-40 cm høye når de er voksne.  Utrooolig søte, stinkbomber må jeg si :) Fin tur, og fin natur. Så til og med en sjøløve som hoppet i vannet, eller kanskje det var sel. Tok en is i Rockingham, før vi hadde en avslutningsmiddag ved Riverside på kvelden.

Fredag (4.jan): Sa adjø til Perth city, og kjøtre nedover til Margaret River vindistrikt. På veien stoppet vi i Fremantle og var innom Fremantle Prison og spiste middag på The Munk.Var også innom Fremantle Markets. Et utroolig fint marked med masse deilig fersk frukt og grønt, og bakvarer. Var også vanlige boder med smykker og vesker osv. Sov over i Bunbury.

Lørdag (5.jan): Spiste frokost på Dome i Bunbury før vi dro på Dolphin Discovery Center. Deretter kjøtre vi videre til Busselton og Margaret River hvor vi sov.

Søndag (6.jan): Dro inn til Busselton hvor vi dro på Underwater Observatory, som lå ytterst på den 1,8 km lange Jettyen. Måtte ta et lite tog til Observatoryet. Observatoryet lå 8 meter under vannoverflaten, og det var virkelig spennende å se det forskjellige marine-livet og økosystemet fra overflaten og helt ned til bunnen. Fra Busselton kjørte vi til Dunsborough og spiste lunsj fra bakeriet før vi kjøtre videre til et fyrtårn heelt nord-vest i Margaret River regionen. Videre kjøtre vi til Bunker Bay, Yallingup, Gracetown, Premouth og til slutt Prevelly. Hvor vi bor på Margaret Beach Resort, og blir i litt over èn uke.

Mandag (7.jan): Sov til vi våknet, før vi dro ned til stranda. Ble faktisk ikke såå solbrent, men fikk en liiiten antydning til en mørkere fargenyanse på min bleke hud. Ellers brukte vi kvelden på å lete etter leilighet i både Perth, Adelaide og Melbourne.

Tirsdag (8.jan): Søkte på leilighet på formiddagen, kjørte innom Coles og Margaret River før vi så Hamilton 2 hjemme i Prevelly.

Onsdag (9.jan): Overskyet og bare 25 grader, men dro likevel ned til stranden på formiddagen. Ingen gyllen farge på meg denne gang, men likevel klarte ansiktet mitt å bli solbrent gjennom den skyfulle himmelen. Kjørte en tur til Augusta på ettermiddagen hvor vi dro innom Cape Leeuwin Lighthouse. The Indian Ocean og Southern Ocean møtes ved Cape Leeuwin. Så også en skikkelig kul pirat!

Torsdag (10.jan): Var innom både Leeuwin vingård og Voyager vingård. Hadde en guided tour og smaking av vin på Leeuwin, men skal tilbake å gjøre det samme på Voyager, som ikke hadde guided tours i dag. Dessverre. Kjørte inn til Margaret River hvor vi var innom the Fudge Factory og De Olde Lolly Shoppe. Nomnom.

Håper alle der hjemme har det like bra som meg :) Klem

3 thoughts on “Margaret River vindistrikt

  1. Høyres ut som ein god ferie dette Frida.Du skriv så bra, slik at ein lett kan ta del opplevingane Kosa dekan vidare. Hels resten av familien. Klem frå tante

  2. Fullmånen lyser ikkje av glas, men ÷ 10 ute og snøen gjev refleksar i alle ljos. Årets idrettsgalla på tv. Pizza innteke og sol og sommar finn eg på di web side. Fortsett med skrivinga. Klem frå tante

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s