Fra Margaret River til Perth til Melbourne

Lørdag (12.jan):

I dag var vi på tour og vinsmaking på Voyager Estate. Flott omvisning av ei veldig engasjert og interessant dame. En flott, afrikansk-inspirert vingård. Vinene smakte også meget godt.
På kvelden grillet vi ved poolen på resortet.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Søndag (13.jan):

Planen var at vi skulle dra til jewel cave, men dessverre var det allerede stengt da vi kom. Da hadde vi ikke annet valg enn å kjøre èn time tilbake igjen… Heldigvis var det flott natur hele veien.

SAMSUNG CSC
IMG_0144

Mandag (14.jan):

Spiste lunsj på Voyager Estate. Det smakte veldig godt med mat og vin. Etterpå kjørte vi til Moondyne cave. Hvis man var heldig kunne man se frosk i grotta, men vi var så heldige at vi både fikk se frosk og slange!!!!

IMG_0160 IMG_0969

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Tirsdag (15.jan):

På tide å se adjø til Margaret River, og reise oppover til Perth igjen. Vi tok et par-tre stopp på veien tilbake hvor vi fikk se enda mer av Western Australia.

IMG_0970 SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC
Veldig typisk skilt for Margaret River vindistrikt. Vingårder over alt!!!

SAMSUNG CSC
IMG_0975

Onsdag (16.jan):

Spiste frokost før vi dro på the Mint hvor de bruke å produsere mynter. Her har de også verdens største gullmynt og verdens 2. største gull nugget. På kvelden spiste vi nydelig pizza.

IMG_0987 SAMSUNG CSC IMG_0989

Torsdag (17.jan):

På tide å si adjø til Perth, og hallo til Melbourne. Men først var vi innom West Australian Museum. Et flott museum, virkelig.

IMG_0991

Fredag (18.jan): Etter å ha søkt etter leilighet i Melbourne by, bestemte vi oss for at vi heller kunne prøve lykken litt utenfor Melbourne. Forhåpentligvis fikk vi tak over hodet til en litt lavere pris enn i byen. Vi kjørte til Yorquay som ligger ca 1,5 timer sør for Melbourne. En koselig og søt liten plass som er «surfingens hovedstad».

Lørdag (19.jan):

Spiste frokost på en cafè. Etterpå gikk vi langs stranden hvor så det var en Life Guard konkurranse. Hvor gutter og jenter i alle aldre hadde svømme-konkurranse. Da fikk vi opplevd det også. Heldigvis var vi så heldige at vi fikk leid en leilighet for to netter, som ligger like ved vannet. Etter å ha installert oss i leiligheten, gikk vi ned til stranden og slappet av i ettermiddagssola. Grillet til middag. Nomnom.

IMG_0211 IMG_0992
Hei, hei.

Ellers vil jeg gratulere mitt kjære søskenbarn og forloveden som onsdag 9.januar fikk ei sterk, lita jente. Gleder meg til å hilse på henne.

Jeg har det veldig fint, og håper at dere også har det fint. Kos og klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s